MIN FAMILIE

Vi er en familie på 4,pluss 2 firbeinte. Det er min mann Tore og sønnene våre Kenneth og Tor-Erik.  Selv heter jeg Liv , og det er vel mest jeg som er hundegal. Vi bor på Laksevåg som ligger litt utenfor Bergen. Der har jeg bodd hele mitt liv med min far,mor og store søster. I 1980 giftet jeg meg med Tore og vi fikk som sagt 2 barn. I 1988 flyttet vi inn i huset vårt som er bygget i hagen til mine foreldre.
Jeg har hele livet mitt vært svært opptatt av hunder, og etter mye mas på mor og far fikk jeg min første hund som 11 åring. Det var Trixie en mellom puddel, henne fikk jeg ha i 10 år, da måtte vi avlive henne p.g.a. enorm kløe og eksem.
Så ble der ikke noen ny hund før i 1999, og da falt valget på en Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Denne rasen er vi blitt kjempe glad i. Når vi skulle skaffe oss hund  i 99 gikk vi på hundeutstillinger for å finne en rase som kunne passe for oss, og da falt valget altså på en toller, og det har vi ikke angret på. Sommeren 99 kom der en liten bamse til oss og vi kalte han Rex. Desverre fikk vi ikke ha han så lenge da han døde bare 4 1/2 år gammel av et hundebitt som gikk over til blodforgifting. Men samme år fikk vi en ny liten gutt som heter Kito, og nå i sommer ble familien fornyet med atter en liten toller gutt som heter Twist.

DETTE ER MITT KJÆRE BARNDOMSHJEM SOLSTREIF

VÅRT HJEM

OG DETTE ER VÅRT NYE HJEM
LILLE SOLSTREIF