VÅRT HJEM

Mitt navn er Liv - Edel Jægersen og jeg er gift med Tore. Vi har snart 40 års jubileum som ektepar, og  vi har to sønner sammen, Kenneth og Tor Erik.

Hele mitt liv har jeg vært dyre gal, men mest glad i hunder. Den dagen jeg fylte 11 år gikk endelig drømmen min i oppfyllelse etter utallige år med tyt og mas på mamma og pappa. Da kom Trixie inn i livet mitt. Hun var en liten mellom puddel, og skulle bety mye for meg. Når Trixie døde gikk det mange år før jeg klarte å tenke tanken på ny hund, men en fin sommerdag i 1999 kom endelig Rex til oss. Han var av rasen Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Egentlig var han  Tor Erik sin hund, men slik ble det ikke. Jeg fikk stor interesse for diverse hundesporter, og slik er det fremdeles. Rex ble bare 41/2 år da han døde av et hundebitt i en slik ung alder. Etter han har vi hatt flere tollere. I 2004 kom Kito, i 2008 kom Twist. PR. I dag har vi Lego, Tara og Nelly hos oss.

Med hundegalskapen kom og drømmen om egne valper, og dette skulle gå i oppfyllelse i 2018. Da fikk vi vårt første valpekull. Kommer aldri til å bli et stort oppdrett, men noen kull vil det vel bli. 

Eget kennelnavn har jeg og , Nova Solstreif. Dette er navnet på eiendommen vår fra gammelt av. Var slik før i tiden at eiendommene hadde egne navn, og Solstreif var vårt. Eller egentlig min farmor og farfar sitt. Det er opprinnelig deres eiendom vi bor på.

OG DETTE ER VÅRT NYE HJEM
LILLE SOLSTREIF