VÅRT HJEM

Mitt navn er Liv - Edel Jægersen og jeg er gift med Tore. Vi har snart 40 års jubileum og sammen har vi to sønner, Kenneth og Tor Erik.

Hele mitt liv har jeg vært utrolig glad i dyr, men mest hunder. Den dagen jeg fylte 11 år gikk endelig drømmen min i oppfyllelse. Etter utallige år med tyt og mas på mamma og pappa kom Trixie inn i livet mitt. Hun var en liten mellom puddel, og skulle bety mye for meg. Når Trixie døde gikk det mange år før jeg klarte å tenke tanken på ny hund, men en fin sommerdag i 1999 kom endelig Rex til oss. Han var av rasen Nova Scotia Duck Tolling Retriever. Egentlig var han  Tor Erik sin hund, men slik ble det ikke. Jeg fikk stor interesse for diverse hundesporter, og slik er det fremdeles. Rex ble bare 41/2 år da han døde av et hundebitt . Etter han har vi hatt flere tollere. I 2004 kom Kito, i 2008 kom Twist. PR i dag har vi Lego, Tara og Nelly hos oss.

Med hundegalskapen kom og drømmen om egne valper, og dette skulle gå i oppfyllelse i 2018. Da fikk vi vårt første valpekull. Kommer aldri til å bli et stort oppdrett, men noen kull vil det vel bli. Når jeg skulle ha kull måtte vi og finne på et kennelnavn. Hadde egentlig i mange år hatt i tankene Nova Solstreif og slik ble det. Dette er navnet på eiendommen vår. Var slik før i tiden at eiendommene hadde egne navn, og Solstreif var vårt. Stedet er egentlig min farmor og farfar sitt. 

OG DETTE ER VÅRT NYE HJEM
LILLE SOLSTREIF